Intervju

Intervju: Zoran Nikolić

Novi gost u redovnoj rubrici intervjua je mladi centar Budućnosti Zoran Nikolić sa kojim smo popričali o dešavanjima u aktualnom šampionu Crne Gore.

Petnapet:Koliko si zadovoljan proteklom sezonom u kojoj si dobio priliku da zaigraš za Budućnost i možeš li mi usporediti način rada pod Vladom Ščepanovićem i  Illiasom Zourosom?

Zoran Nikolić:Pa zadovoljan sam i mislim da sam znao da iskoristim priliku na pravi način kad bi mi se ukazala.Pa u neku ruku je malo teško jer sa Vladom smo imali EuroCup i Aba Ligu, a sa Zourosom sa ABA Ligu i kasnije Crnogorsku Ligu. što se tiće Vlade dosta se radilo individualnih treninga a kod Zourosa više timskih nego individualnih.

Petnapet:Nakon duple kruna uprava se zahvalila Zourosu i angažirala Aleksandra Džikića. Što očekuješ od novog trenera?

Zoran Nikolić:Ako zaslužim šansu da mi bude pružena, jer ću ja dati sve od sebe da je opravdam i očekujem napredak i još više rada.

Petnapet: Nakon dvije sezone u klub se vratio Nikola Ivanović, a blizu povratka je i Danilo Nikolić. Kako komentiraš činjenicu da se klub nakon dugo vremena okrenuo domaćim igračima (Ilić Popović i Ti)?

Zoran Nikolić:Ja mislim da je to jako dobro za našu (crnogorsku) košarku jer Budućnost igra 2 jake lige i obojica su jako talentovana igrača i veoma mi je drago sto cu sa njima da igram i sarađujem!

Petnapet: Ovog ljeta nam predstoji EuroBasket. Bogdan Tanjević je okupio resepktabilan tim,na tvojoj poziciji su dva vjerojatno najbolja igrača na rosteru. Možeš li izboriti nastup na EuroBasketu?

Zoran Nikolić: Ja ću se potruditi da do toga dođe ali naravno ne zavisi sve do mene.

 

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s