Turska

Nove turbulencije u Galati!

Nova kriza u bivšem turskom euroligašu

Galatasaray je ponovno zapao u veliku financijsku krizu uslijed koje je trener Oktay Mahmuti otkazao jutrašnji trening.

Kao što staro dobro pravilo nalaže prvi tonući brod napuštaju Amerikanci,prema saznanjima Eurohoopsa tim će napustiti Dwight Hardy,Richard Hendrix i Alex Renfroe.

Galatasaray_ALBA_Dwight_Hardy-625x470

Hardy je u aktualnoj sezoni boje bivšeg turskog šampiona branio u dva natjecanja: Super Ligi (12.4 poena,1,8 skokova i 1.6 asistencija) i EuroCupu (13.5 poena,1.9 asistencija i 1.3 skoka).

Hardy je u minuloj sezoni za Trabzonspor odigrao 30 utakmica na kojima je bilježio:14.7 poena,2.7 asistencija,2.3 skoka i 1.1 ukradenu loptu.

Bivši student Univerziteta Indian Hills i Saint John’s je prije  turskih timova nastupao za Pistoiju,Avellino i Barcellonu.

RICH HENDRIX.jpg

Hendrix je u aktualnoj sezoni boje bivšeg turskog šampiona branio u dva natjecanja: Super Ligi (8.4 poena,6.2 skokova i 1.4 asistencije) i EuroCupu ( 10.8 poena,7.5 skokova,1.6 asistencija i 1.2 ukradene lopte).

Hendrix je u minuloj sezoni boje bivšeg osvajača španjolskog Superkupa branio u dva natjecanja: ACB Ligi (6.4 poena,4.2 skoka,asistenciju i ukradene lopte) i EuroCupu (7.7 poena,3.6 skokova i 1.1 asistencija).

Bivši student Univerziteta Alabama je u svojoj bogatoj karijeri dva puta igrao za Maccabi,a u Španjolskoj je osim Gran Canarije igrao za Unicaju i Granadu.

refko.jpg

Renfroe je u aktualnoj sezoni boje istanbulskog tima branio u dva natjecanja: Super Ligi (7.5 poena,4.8 asistencija,2.8 skokova i 1.6 ukradene lopte) i EuroCupu (8.5 poena,3.9 asistencija,2.9 skokova i 1.6 ukradenih lopti),

Renfroe je sezonu započeo u Bayernu čije je boje branio u dva natjecanja: Bundes  Ligi (3.8 poena,2.8 asistencija i 2 skoka) i EuroCupu (5.2 poena,4.2 asistencije i 2 skoka),potom je prešao u redove Barcelone branio u dva natjecanja: ENDESA Ligi (6 poena,2.1 skok i 2 asistencije) i Euroligi (3.9 poena,2.1 skokova,1.6 asistencija i ukradenu loptu).

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine je pored navedenih timova nastupao za: VEF Rigu,Zagreb,Brindisi,Valladolid,Brose Baskets Bamberg,Enisey,Baskoniju i berlinsku ALBU.

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s