ABA Liga Euroliga

Službeno: Čovićev presing preko cijelog terena nije urodio plodom, Bartomeu zakucavanjem potvrdio povijesni uspjeh “Plavih”

Danas je u Barceloni, prilikom susreta u upravi Eurolige, njen prvi čovjek pružio ruku predsjedniku KK Budućnost Voli, Draganu Bokanu, sa riječima: Dobro došli u Euroligu!

Predsjednik KK Budućnost Voli je nakon sastanka izjavio:

Izuzetno sam zadovoljan zbog toga što su Euroliga i KK Budućnost Voli danas približili stavove. Čelni ljudi Eurolige na čelu sa njihovim prvim čovjekom su našem timu približili dalje korake, kao i postavili rokove realizacije otklanjanja nedostataka SC Morača. Određen je monitoring tim koji će pratiti realizaciju na mjesečnom nivou. Za 15 dana će biti jasno postavljena dinamika kroz planogram, sa rokom realizacije do kraja avgusta ove godine.

Od ovog trenutka sve zavisi od nas. Moramo pokazati visoki stepen ozbiljnosti u organizaciji Kluba, postaviti novi menadžment koji će na dnevnom nivou komunicirati sa predstavnicima Eurolige.

Od ključne je važnosti ispoštovati standarde Eurolige, koje kada je u pitanju SC Morača ova institucija postavlja, (a već su svi jasno precizirani). Odlućujuća uloga u tome pripada preduzeću Sportski objekti, gradu Podgorici i Crnoj Gori.

Foto i izvor:KKBUDUĆNOST.ME

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s