NBA

Nesportska J.R. Smitha izazvala snažne reakcije!

Nešto manje od 4 minute prije kraja druge utakmice Boston Celticsi su imali napad pri vodstvu (97:89). Nakon sjajnog pick and rolla Al Horford se odrolao prema košu i umjesto lakih poena pretrpio je težak prekršaj od strane J.R.Smtha.

Nakon grubog prekršaja uslijedilo je kratkotrajno naguravanje prilikom kojeg nije došlo do većeg incidenta, suci su nakon svega dosudili nesportsku beku Cavsa.

Rasprava se sa terena preselila na dva fronta.

Prvo je Marcus Smart u razgovoru sa jednim od novinara u svom stilu prokomentirao faul Smitha: ” Ovdje smo da igramo košarku. Al je u tom trenutku bespomoćan, u zraku je, ne može kontrolirati svoje tijelo. A netko ga sa dvije ruke gurne u leđa, to je prljav potez! To se više ne smije dopustiti Nije to prvi put da J.R. radi prljave stvari, posebno protiv nas. Poznat je po tome i mi to znamo. On je kao “siledžija” koji će te maltretirati  sve dok mu se ne suprotstaviš. Jedan od mojih suigrača je bio na parketu,morao sam ga zaštiti”- konstatirao je on.

Nakon Smarta svoje viđenje stvari izrekao je Smith: “nije mi bio cilj ga ozljedim ili slično. Samo sam se pobrinuo da ne postigne koš. Bio je to dobar, jak prekršaj”.

Još žešća je bila reakcija sestre Ala Horforda Ane koja je prvo  twittala: “J…. se JR”, potom je objasnila reakciju : ” Emocije su  me natjerale na takvu reakciju”.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s