ABA Liga Slovenija

Simon produžio, Balažić stigao, što je sa hrvatskim tandemom?

Krka iz Novog Mesta je nakon poraza u finalu domaćeg prvenstva počela slagati mozaik za narednu, prvi je ostao naravno Marko Jošilo kojeg će i u narednoj sezoni voditi Simon Petrov koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo učinjenim prošle sezone: “U prošloj sezoni Krka je predstavila način na koji želi funkcionirati i razvijati se . Vrlo sam zadovoljan što ću i u budućnosti biti dijelom tog projekta”.

Što bi rekli autori reklama to nije sve pošto je agilna uprava dogovorila suradnju sa Jurom Balažičem, dok  se u narednim danima očekuje produženje ugovora sa jako bitnim članovima petorke Dinom Cincem i Paolom Marinellijem.

Za kraj moramo prenijeti i riječi predsjednika nekadašnjeg vladara slovenske košarke: Andraža Šuštariča  “U narednoj sezoni želimo  ostvariti još bolje rezultate, što znači da nam je cilj plasman u gornji dio tablice ABA lige, kao i osvajanje prvenstva ili Kupa Slovenije. Simon Petrov se brzo razvija u jednog od najboljih slovenskih trenera, dok je Jošilo pokazao svoj talent u sezoni u kojoj je statistički bio najkorisniji igrač”.

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s