Euroliga VTB Liga

Honeycuttova majka: Tylera je ubila policija!

Košarkaški svijet je i dalje u šoku zbog ubistva Tylera Honeycutta dečka koji je dobro poznat i našim ljubiteljima igre pod obručima, jer je sa Khimikijem i Efesom igrao u Beogradu, a bio je i klupski drug Stefana Markovića-prenosi portal novosti.rs

Uvijek nasmijan  odličan timski igrač sa fenomenalnim odrazom okončao je život u razmijeni vatre sa policijom, koju je pozvala njegova majka Lisa Honeycutt i ne sluteći što će se dogoditi.

”Htio je da se vrati u NBA, imao je dogovor da igra za jednu ekipu u Ljetnjoj ligi, ali su doktori konstatirali da ima problem sa koljenom. To je bilo razočaravajuće za njega. Rekla sam mu da ću da pozovem policiju ako se bude ponašao agresivno. Pozvala sam policiju, došli su i ubili moje dijete. Pokušali su namjestiti kao da je izvršio samoubojstvo… Bio je depresivan, ali mi je rekao da neće sebi učiniti ništa nažao jer je znao da bi to ozljedilo mene”, rekla je Lisa.

Majka nesretnog košarkaša je dodala i da Tyler nije pucao ka policajcima.

“Pucao je u zrak kroz prozor, ali ne u njihovom pravcu. To je uradio jer je bio u panici i vrlo uplašen. Policajci nisu htjeli da smire situaciju, došli su sa 30 vozila i tri helikoptera, svi protiv jednog uplašenog dijeteta”, navela je i dodala da je sigurna da njen sin nije izvršio samoubojstvo.

”Vidjela sam krv svuda po kući, a kuća je vrlo velika. Ako pucate u sebe, obično umrete na licu mjesta, ne idete od sobe do sobe… Vjerujem da ga je neko od policajaca pogodio hicem koji je prošao kroz prozor. Nisu mi dali da ga vidim, ne znam u koji dio tijela je pogođen. Znam da je puzao do spavaće sobe i tu je iskrvario. Rekli su mi da će istraga trajati bar deset mjeseci. Kako da vjerujem da će mi reći istinu?”, upitala je igračeva majka.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s