ABA Liga Eurocup

Tandem Mornara ide put Beograda?!

Prema pisanjima srpskih i crnogorskih medija Mornar iz Bara neće financijski moći ispratiti zahtjeve najboljih igrača Dereka Needhama i Uroša Lukovića.

Amerikanac sa crnogorskim pasošem bi mogao zamijeniti Taylora Rochestieja u Zvezdi, dok bi brat Marka Lukovića  mogao ponovno obući dres Partizana koji je izašao iz dugova i cilja pojačanja koja bi ga vratila u raspravu za titulu regionalnog prvaka.

derek needham mornar.jpg

Needham je u minuloj sezoni bio na visokom nivou u svim natjecanjima: ABA Ligi (17 poena,4.8 asistencija.2.9 skokova i 1.2 ukraden lopte), Ligi Prvaka (10.5 poena,4 skoka i 3 asistencije). FIBA Europa Kupu (17.2 poena,2.3 asistencije,2.1 skok i ukradenu loptu) i Erste Super Ligi (20.4 poena,5.3 asistencije,2.5 skoka i 1.6 ukradenih lopti).

Crnogorski reprezentativac je u Mornar stigao iz Reggiane gdje je u sezoni 2016/17 odigrao 33 ligaške utakmice na kojima je bilježio: 7.8 poena,2.4 asistencije,1,8 skokova i 1.5 ukradenu loptu.

Bivši student Univerziteta Fairfield je prije Reggiane nastupao za Šiauliai,Khimik i Braunschweig.

uroš luković mornar ba.jpg

Luković je u netom završenoj sezoni igrao najbolju košarku karijere što dokazuju sjajne partije u svim natjecanjima: ABA Ligi (12.9 poena,7.3 skokova,2.3 blokade i 1.1 asistenciju), Ligi Prvaka (8 poena,8 skokova i 2 blokade), FIBA Europa Kupu (9,7 poena,8.3 skoka,2.3 blokade i 1.1 asistenciju) i Super Erste Ligi (9 poena,7.1 skok.1.3 skok i blokadu)

Luković je na crnogorsko primorje došao iz  Partizana čije je boje branio u tri natjecanja: ABA Ligi (8.1 poena,5.5 skokova i 1.6 blokada),Ligi Prvaka (6.8 poena,5.5 skokova i 1.8 blokade) i KLS (6.5 poena i 4.8 skokova).

Član košarkaške obitelji Luković je prije Partizana nastupao za: Torlak,FMP,Radnički,Monte Ducay Olivar,Kumanovo,Kožuv i skopski MZT.

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s