ABA Liga Premijer liga

Split pojačao bekovsku liniju!

Nakon mnogobrojnih odlazaka iz Splita vrijeme je bila da uprava zajedno sa trenerom Anzulovićem angažira kvalitetne zamjene.

Naime klub sa Gripa je danas angažirao Maja Kovačevića i Maura Veljačića.

MAJ KOVAČEVIĆ KRKA

Kovačević je u minuloj sezoni boje Krke branio u dva natjecanja: 2.ABA Ligi (10.3 poena,2.1 skok i 1.2 asistencije) Ligi Novoj KBM (10.1 poen,1.5 skok,1.1 asistenciju i 0.7 ukradenih lopti(.

Kovačević je sezonu 2016/17 započeo u Heliosu čije je boje branio u dva natjecanja: Ligi Prvaka (8.7 poena,1.3 skoka i 1.3 asistencije) i Ligi Novoj KBM (7.5 poena,3.5 skokova  i 1.3 asistencije),potom se  nakon istekao BAT-ove suspenzije vratio u Zadar čije je boje branio u ABA Ligi (9.9 poena,1.7 asistencija i skok) i A1 Ligi (11.8 poena,1.5 skokova i .1.4 asistencije).

iskusni šuter  je osim Krke,Zadra i Heliosa nastupao za:  Zlatorog i Geoplin Slovan,  Nitru Rieker Komarno,AO Pagrati I Široki.

veljačić kvarner.jpg

Veljačić je u minuloj sezoni boje Nevežisa branio u dva natjecanja: LKL Ligi (3 poena,1.3 skoka i 1.3 asistencije) i FIBA Europa Kupu (4 poena,2.9 asistencija i 2.1 skok).

Veljačić je  u sezoni 2016/17 za Kvarner odigrao 23 utakmice na kojima je bilježio: 17.2 poena,5.5 skokova,3.7 skokova i 2.3 ukradene lopte.

24-godišnji Veljačić će u Nevežisu naslijediti svog sunarodnjaka Tonija Prostrana koji je ovog ljeta potpisao za Kolossos sa Rodosa.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s