NBA

Draymond Green o “trash talku” sa ikonama lige!

Draymond Green jedan je od onih košarkaša koji su poznati po svojem trash talku. Krilnog centra Golden Statea zbog toga mnogi ne vole, ali on svojim pristupom često zna iznervirati protivničke igrače koji onda nakon toga naprave neke pogreške koje Green zatim u igri iskoristi. Zvijezda Warriorsa je spreman na verbalno prepucavanje s bilo kojim igračem na svijetu, ali za dvojicu je rekao da se s njima nije isplatilo ulaziti u trash talk. To su Tim Duncan i Kobe Bryant.

„Tko je igrač na kojeg nikada ne bih trošio svoj dah? Tim Duncan. Kada sam bio rookie, pokušao sam s njim ući u trash talk. On je samo stajao kao drvo i buljio u mene. Bez ikakvog izraza lica. Nakon toga sam rekao da je gotovo. Nikada više nisam ušao u trash talkao s njim, a nakon toga bih, svaki put kada bi pao na parket u igri, ja bio taj koji bi prvi dotrčao do njega i pomogao mu da se podigne, kao da mi je suigrač“, rekao je Green za ESPN.

Što se Kobea Bryanta tiče, tu je situacija bila nešto drukčija:

„Mark Jackson me stavio da ga čuvam u situaciji kada je Kobe imao potencijalni šut za pobjedu i uspio sam ga zaustaviti. Onda sam mu rekao kako sam ga zaustavio, a on me je pogledao kao da sam lud i rekao: ‘Ovaj promašaj nema nikakve veze s tobom. Sjedi’. Nakon toga sam rekao, OK, držim se izvan toga s njim.“

Nije lako ulaziti u trash talk s najvećima. Zna to i Green.

Izvor: Germanijak

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s