NBA

Miami vjeruje svom izboru!

Dugo vremena je Miami Heat figurirao kao favorit za dovođenje superstara Minnesote, Jimmyja Butlera, ali Vukovi su postavili nerealne zahtjeve za igrača kojem ugovor istječe na ljeto 2019.

Shodno tome uprava najboljeg tima sa Floride se okrenula svom krilu justiseu Winslowu koji će u naredne tri sezone inkasirati 39 milijuna dolara.

Winslow je u regularnoj sezoni odigrao 68 utakmica na kojima je bilježio: 7.6 poena,5.4 skoka,2.2 asistencije, 0.8 ukradene lopte i 0,5 blokada za 27.5 minuta akcije, dok je u doigravanju odigrao svih 5 utakmica na kojima je bilježio: 9,8 poena,6.6 skokova,2.6 asistencija,0.8 ukradenih lopti i 0.8 blokada za 25 minuta akcije.

Bivši student Univerziteta Duke je od dolaska među “velike dečke” odigrao 164 utakmicu regularne sezone uz prosjeke od: 7.5 poena,5.3 skoka, 2 asistencije i 0.8 ukradenih lopti za 27.7 minuta akcije, dok je u doigravanju upisao 18 nastupa na kojima je bilježio: 7.7 poena,5.3 skoka, 1.2 asistencije i 0.7 ukradenih lopti za 25.3 minute akcije.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s