ABA Liga Eurocup

Službeno: Novi Amerikanac u Mornaru!

O američkoj promenadi u Baru smo već pisali u nekoliko navrata, od rujna do sada su kroz klub prošli: Andre Spight, Winston Shepard, Khadeen Carrington,Bronson Koenig, Antabia Waller i Bobby Brown,.

Spight i Shepard su dobili otkaze već prije početka sezone, dok su razmaku od dva dana tim napustili Brown koji je nakon ispucavanja otišao u Kinu i Koenig koji je iz nama poznatih razloga (koje nećemo otkriti) otišao put domovine.

Portal RTCG prijenosi da bi bekovsku liniju Barana trebao pojačati dojučerašnji play Zadra-Malcolm Grant.

Grant je u svim natjecanjima odigrao 13 utakmica na kojima je bilježio: 12.3 poena,3.5 asistencije,1.4 skok i 0.9 ukradenih lopti za 23.5 minute akcije.

Grant je prošlu sezonu započeo u Nevežisu čije je boje branio u dva natjecanja: LKL Ligi (13.9 poena,4.5 asistencije,4.5 asistencije i 2.1 skok) i FIBA Europa Kupu (11.6 poena,4 asistencija i 3.2 skoka),potom je prešao u redove Astane odakle je došaou dalmatinski tim.

Bivši student Univerziteta Vllanova i Miami Florida je prije navedenih timova nastupao za: APOEL,Illawarra Hawkse.Halifax,Luleu.Mississauga Power,Island Storm i Tajfun

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s