Iz mog kuta

“Zula aj’ ća”!

Hrvatskaje sinoć u Varaždinu očekivano poražena od Poljske čime je i  ostala bez plasmana na Svjetsko Prvenstvo.

Ali kada se realno pogleda kompletna slika kvalifikacija daleko prije posljednjeg prozora se Hrvatska odrekla plasmana u Kinu, tako da je posljednji u nizu poraza došao kao potvrda lošeg rad saveza i izbornika.

Dražen Anzulović je pred taj spomenuti susret sa Poljacima rekao da je ovo 12 najboljih igrača koje imamo trenutno imamo i time je praktički potpisao kapitulaciju.

Dakle ako je vjerovati gospodinu izborniku i njegovojm košarkaškom znanju jedan Rok Stipčević koji igra u Lietuvos Rytasu nije bolji od Jakova Mustapića koji služi kao “zakrpa” u Cedeviti, Luka Božić koji je naše najateltičniji krilni igrač je ne može se ni približiti ulasku u 12 u koje redovno upada Hrvoje Perić koji pored očajnih postotaka šuta iz igre u obrani ne može čuvati nikoga, ali nema veze za Zulu ej to i dalje najbolji izbor.

U tih najboljih 12 je i Darko Planinić koji ni sam vjerojatno ne zna kako je “upao” prije Ivana Buve koji ima sjajbz sezonu u Besiktasu i uz to može pokriti pozicije 4 i 5 (može ga se upariti sa Bilanom), po izbornikovoj logici Junaković je ispred Roka Lenija Ukića kojeg sam morao spomenuti, jer je sam naglašavao da bi pomogao da ga se zvalo i ne može nitko tko iole poznaje košarku reći da je bilo tko od pozvanih playeva, ne samo Junaković bolji od Ukića, jer realno nije.

Kada smo već zaključili da ovo nije bilo najboljih 12 vrijeme je da se nakon završetka utakmice sa Mađarskom tandem Rađa-Vranković raziđe sa Zulom starijim i da polako počne preispitivati svoj rad kako se ovakva sramota ne bi ponovila,

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s