Iz mog kuta

Adio i hvala na ničemu !

Od jutros je i službeno završena agonija svih ljubitelja košarke u Splitu, klub je naime potvrdio da će izbornikovog brata Vladimira na klupi naslijediti bivši igrač i dosadašnji pomoćnik Ante Grgurević.

Zula mlađi je na taj način prijevremeno završio dugoročni ugovor sa Žutima i time spasio publiku i igrač od daljnjeg maltretiranja “anti košarkom” koju je “coach” pojačavao konstantnim napadanjem i vrijeđanjem svih igrača osim Veljačića i Gabrića koje je sam doveo.

Bivši trener Šibenika je svojim boravkom u trostrukom šampionu Europe potvrdio da nije dostojan veličine i težine kluba koji ga je doveo. Koliko god ga pojedini novinari hvalili on je ovim angažmanom dokazao da je Šibenik vrhunac njegovih trenerskih mogućnosti, jer iz gore navedenih razloga jednostavno nije nikada ni trebao sjedati na klupu “Žutih”.

Ovaj takozvani Zulin poučak bi trebao biti dobro upozorenje za ljude koji vode klub da budu kudikamo pametniji pri izboru šefa struke, jer sada već bivši trener napravio veliku štetu klubu dugoročno gledano. Od njegovog dolaska su Gripe napustili Filipović i Galić, dok je Kalajžić stagnirao zbog toga što je Veljačić morao igrati, jer ga je ovaj doveo.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s