Reprezentativna Košarka

Rađa i Petrović razmijenili “niske udarce”!

Aleksandar Petrović žestoko se obrušio na prvog čovjeka Stručnog savjeta HKS-a Dina Rađu. Bivši hrvatski, a sadašnji izbornik Brazila u razgovoru za Sport Klub rekao je da je cijela hrvatska košarka u Rađinim rukama, da Rađa svaku odluku donosi samostalno i da je izgubio reference da bude na čelu Saveza.

  • Red, rad i disciplina, to je govorio Rađa. Taj isti Rađa koji se 1998. za kvalifikacijsku utakmicu u Slavonskom Brodu pripremao tako što je spavao u hotelu s pet zvjezdica u Zagrebu te svaki dan autom išao na trening. Je li to red rad i disciplina?’ – rekao je Aco.

Rađa je za Index izjavio:

  • ‘S takvim likom ne pada mi na pamet se obračunavati preko novina. O mojim referencama govorit će netko poput Ace? Znam točno što njemu smeta i zašto je rekao to što je rekao. U ljeto 2017., kad smo doživjeli debakl protiv Rusije u osmini finala, on je bio izbornik. Cijelo ljeto su mu treninzi trajali 45 minuta maksimalno. Bila je to katastrofa. Napao sam ga zbog toga pred svjedocima i jasno mi je da mu to nije bilo drago čuti. Ali da netko poput Ace priča o mojim referencama.

Potom se kratko osvrnuo na Acin detalj iz 1998., odnosno na priču da je Rađa spavao u hotelu s pet zvjezdica te da je u Slavonski Brod svaki dan dolazio svojim automobilom.

  • Što on zna što je bilo 1998.? Što on zna što sam ja radio i gdje sam ja tada bio? Stvarno mi se ne da s njim polemizirati preko medija.

izvori: sport klub i dalmatinski portal

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s