ABA Liga

Ante Nazor realan nakon novog poraza!

Pobjedi Crvene Zvezde u Zadru (69-87) zaista nije moguće pronaći zamjerku, kvaliteta je jednostavno bila na strani protivnika. Složio se s time i trener Ante Nazor.

Čestitao bih protivniku na pobjedi. Pokazali su klasu više u odnosu na nas. Iako moramo realno reći da postoji razlika u kvaliteti mi smo se potajno nadali da ćemo ekstra naporom doći u šansu da se ovaj susret okrene u našu korist. Koliko god možemo biti zadovoljni prvim poluvremenom, toliko je i tu bilo vidljivo da nije bilo tog spomenutog ekstra napora. Ni što se tiče obrane, ni što se tiče skoka, ni što se tiče tranzicije. Ako se time ne suprotstaviš ovako jakom protivniku dođeš na njihovo polje. U trećoj smo dionici primili 35 poena, a cijelo prvo poluvrijeme 37. Tu nas je protivnik deklasirao, a trebali smo reagirati još jače i čvršće.

Veteranski trojac Dašić-Žorić-Špralja večeras definitivno nije bio na traženoj razini. Je li trebalo ranije isprobati varijantu s Krajinom i Planinićem?

Mogu se složiti s vama. Možda i jest. Ali mislim da u konačnici to ne bi bilo presudno za utakmicu jer su i oni rekonvalescenti. Na kraju sam im dao priliku da se vrate nakon pauze.

Nazorova momčad već večeras putuje u Osijek gdje ih sutra u 18 sati čeka dvoboj HT Premijer lige.

Izvor: E ZADAR

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s