Iz mog kuta NBA

KAOS!

Prije nekoliko tjedana se šuškalo kako su Los Angeles Lakersi tradeati skoro cijeli tim za Anthonyja Davisa što je značajno utjecalo na kemiju u timu i anuliralo povratak LeBrona Jamesa.

Uskoro nakon toga ponovno se aktualizirala priča oko smjene Lukea Waltona kojeg bi prema novinarima bliskima Jamesu trebao naslijediti Kraljev prijatelj Jason Kidd….

Pored lošeg utjecaja lidera na ekipu, na neuspjeh je veliki utjecaj imao predsjednik košarkaških operacija Magic Johnson koji je prema pisanjima američkih medija pustio Randlea i Lopeza koji igraju sjajno ove sezone,a timu je odlučio pridružiti slobodne agente McGeeja i Stephensona. Gledano iz ove perspektive to je bio prvi korak ka smjeni Waltona,

Kada svemu ovome dodamo učestale ozljede sa kojima su kuburili gotovo svi starteri (Rondo/Ball, Ingram,JamesI kao i jačinu konkurencije, onda je sasvim očekivan još jedan produženi godišnji odmor za trofejniji tim iz Los Angelesa.

Za kraj treba naglasiti da su za ovaj neuspjeh pored Magica Johnsona krivi LeBron James i njegov menadžer Rich Paul kao i njima bliski novinari, a ne Walton koji će na ljeto vjerojatno dobiti otkaz,

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s