Premijer liga

Što je rekao Grgurević pred Dalmatinski derbi!

Stiže dalmatinski derbi, u sklopu 17. kola HT Premijer lige Split večeras (20 sati) gostuje u Zadru.
– U Zadru nikada nije bilo lako igrati, to je uvijek derbi, ali za svakog igrača i trenera je to užitak i izazov. I iskustvo koje je potrebno svakome da budeš bolji ako imaš strast u ovom poslu. Nama je svaka utakmica bitna, mi smo u fazi upoznavanja na relaciji trener-ekipa. Iz tog razloga nam je svaka bitna. Znam da biste voljeli čuti direktne izjave, nama je svaka utakmica do kraja sezone kao finale – kazao je Splitov trener Ante Grgurević.
Vrlo je jasan kada govori o ambicijama “Žutih”, ali i pun respekta kada se spomene kvaliteta Zadra.
– Zadar ima širinu i iskustvo, ima intenzitet ABA lige u kojem igra cijelu sezonu, a to stvara razliku u svim segmentima igre. Ako u intenzitetu pružimo otpor Zadru rastu nam šanse. Bez obzira na to što se igra u Zadru svaki trener priprema momčad za pobjedu, nijedan trener ne priprema utakmicu da bi je odradio – rekao je Grgurević.
Splitov trener grozi se pitanja o zdravstvenom biltenu. Ne želi da priča o brojnim ozljedama ispadne stalno “kukanje i plakanje”.
– Neću više o zdravstvenom biltenu, onda idemo u drugom smjeru. Želim pričati o utakmici, stanje ćemo prihvatiti kakvo je, biti hrabri i adaptirati se na ono što imamo. Imat ćemo osam igrača na raspolaganju, a ako želite detalje svaki od njih ima još neke problema. Ali, momci stisnu zube i igraju. No, da ih imamo pet igrat ćemo s pet – zaključio je Grgurević.

Izvor: KKSPLITOFFICIAL/FACEBOOK

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s